We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 16
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
BOSQ Kaviaar Bites "Black Pearl" 5 st. à 6 gram 45
Pan Crystal Toast "Tomate" 4 st. 7,5
Dumplings Kip, krokante kippenhuid, ras el handut & abrikoos 4 st. 9,5
Taco Tonijn & kruidenaïoli 2 st. 11,5
Daikon Cake "Rossini" met rundershortrib, foie & truffel 2 st. 11,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oesters Premium met radijsazijn en citroen 2 st. 9,5
Plateau Oesters Premium 6 st. 27
Platetau Oesters Premium 12 st. 51
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Plateau BOSQ 29,5 p.p
Een proeverij van 7 bites om heerlijk te delen.
Chawamushi 25
zee-egel, dungesneden coquille, paling, 10 gram Baeri kaviaar
Terrine Eendenlever 25
appel, Ibericoham, sherry
Tartaar Texels Rund
Keuze uit:
"Andalucia" met ei, Pan Cristal en crumble van olijf 19,5
" Zilt" met gehakte oester en 10 gram Baeri Kaviaar 34,5
Noordzeekrab 19,5
flan van sushirijst, komkommer-oesterschuim
Chioggiabiet 18,50
burratam
burrata, tahin, feta, granaatappel, noten
Ravioli "Carbonara" 23
Texelse schapenkaas, lams spek, zwarte truffel, artisjok, eidooier
"Dancing Okonomiyaki" 24,5
Canadese kreeft, kewpie mayonaise, Bonito
BBQ Texels lam 27,5
asperge, wilde knoflook, morille
BBQ Spitskool 22
caldo verde emulsie, chorizo, queso fresco
BBQ Octopus & Iberico Secreto 26
pepers, aardappel, kimchi
Zeebaarsfilet & Canadese Kreeft 28,5
antiboise, artisjok, luchtige kreeftensaus
BBQ Flat iron Steak
- jus van paddenstoelen, olijfolie mousseline 26
- gebakken eendenlever en truffel 32,5
Copyright © 2025, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.