We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 15
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
Chawanmushi Unagi, gerookte paling & Baeri Kaviaar 17,5
Crostini Texelse Lamsham, schapenkaas & tomaat 2 st. 9,5
Crispy Kippendij, ketjap, pinda & komkommer 4 st. 9,5
Brioch toast, Texelse gerookte spekbokking & mierikswortel 2 st. 9,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Keuze uit:
Cru met sjalottenazijn
OF
Gegratineerd " Rockefeller"
Oosterschelde Umami 5 p.st
Waddenzee 5 p.st
Gillardeau 5,5 p.st
Irish Oysri 5 p.st
Plateau Assorti 6 st. 28,5
Platetau Assorti 12 st. 55
BOSQ OYSTER SPECIAL 95
Plateau Oesters Assorti 12 stuks +
Fles Raventos Blanc
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wij adviseren om minimaal 2 a 3 gerechten te selecteren.
Tonijn Tartaar 30
ei, aardappel, zee-egel, 10 gram Baeri kaviaar
Terrine Eendenlever 24,5
appel, Ibericoham, sherry
Noordzeekrab 19
flan van sushirijst, komkommer-oesterschuim
Chioggiabiet 18
burratam, tahin, feta, granaatappel, noten
BOSQ "Black Pearl" 65
Kaviaar Tartelettes 5x10 gram
Terrine Eendenlever & Pata Negra Ham 24,5
appel, sherry, crostini
BBQ Octopus & Iberico 25
pepers, aardappel
Okonomiyaki 25
kreeft
BBQ Texels lam 27,5
knoflook, olijfolie-mousseline
Pasta "Ziti" 24,5
Parmigiano, truffel, eidooier, Pata Negra
(ook vegetarisch te bestellen)
Copyright © 2025, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.