We serveren een veelzijdig menu waarbij lokale producten worden gecombineerd met mediterrane invloeden. Kies van de a-la-carte kaart en laat u verrassen.
a-la-carte gerechten
Pata Negraham & 2 stuks Gordal Olijf " La Gilda" 16
Bitterballen Rund of Groenten 6 st. 9,5
BOSQ Kaviaar Bites "Black Pearl" 5 st. à 6 gram 45
Pan Crystal Toast "Tomate" 4 st. 7,5
Dumplings Kip, krokante kippenhuid, ras el hanout & abrikoos 4 st. 9,5
Taco Tonijn & kruidenaïoli 2 st. 11,5
Daikon Cake "Rossini" met rundershortrib, foie & truffel 2 st. 11,5
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oesters Premium met radijsazijn en citroen 2 st. 9,5
Plateau Oesters Premium 6 st. 27
Platetau Oesters Premium 12 st. 51
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Chawanmushi 25
Zee-egel – dungesneden coquille – gerookte paling – 10 gram Baeri kaviaar
BBQ Aubergine 15,5
Hoeve-eitje – tahin – amba – kruidensalade – herdersbrood
Noordzeekrab 19,5
Flan van sushirijst – komkommer-oesterschuim – groentenvinaigrette
Steak Tartaar 'Harry's Bar' 19,5
Parmigiano kaas – rode pesto
Burrata & Chioggiabiet 18,5
Tabbouleh – granaatappel – perzik – feta – walnoten
Terrine Eendenlever 25
Pata Negraham – gekarameliseerde appel – sherryvinaigrette
Bisque schaaldieren 19,5
Brioche toast met garnalen
Dancing Okonomiyaki 21,5 / 25
Kewpie mayonaise – keuze uit: gelakte sparerib OF kreeft
Texels Lam 27,5
Big Green Egg – harissa – knoflook
Ravioli zwarte truffel 25
Gerookte paling
* Mogelijk 21,5
Geroosterde pompoen 23,5
Tom yum crème – linzen– paprika – bimi – macadamia
BBQ Chorizo & Octopus 26
Witte bonencrème – Taggia olijven – sumak
Geroosterde Zeebaarsfilet 28,5
Kreeft – mediterrane groenten – luchtige kreeftensaus
Entrecote 26
Dutch Premium Selection - sambai azijn – merg – ossenstaart - aardappel
Met gebakken eendenlever + 9,5
Copyright © 2025, Bosq. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.